Sayın Mehmet Can KARAOĞLU,
Öncelikle PEYK SERÜVEN'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Sitemizde Kurallar ve Yönergeler bölümünde de belirtildiği üzere "PEYK SERÜVEN'i düzenleyen Doğadaki Çocuk Derneği ve T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı takım seçimi konusunda serbesttir. Seçmeler sonrası seçilmeme nedenlerine ilişkin bir geri bildirim yapılma zorunluluğu bulunmamaktadır."
Ancak siz ve takım arkadaşlarınızın gerek sosyal medya gerekse sitemiz üzerinden yaptığı yorumlara cevap vermek istedik.
26 Mart 2023 Tarihli başvurunuz bize aşağıdaki şekilde ulaştı:
Takım Adı: Anadolu ParslarıCinsiyet: ERKEK1-) Takım Kaptanı Ad/Soyad: Mehmet Can KaraoğluTelefon: 0xxxxxx1544E-posta: mehmetxxxxxx@gmail.comDoğum tarihi: 01.Oca.2003Üniversiteni Seç 1.Yarışmacı: İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ2-) Yarışmacı Ad/Soyad: Ömer SxxxxzTelefon 2: 0xxxxxx0725E-posta 2: omeralxxxxxx3@gmail.comCinsiyet 2: ERKEKDoğum tarihi 2: 24.Kas.2003Üniversiteni Seç 2.Yarışmacı: İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ3-) Yarışmacı Ad/Soyad: Yusuf ÇxxxxxnCinsiyet 3: ERKEKTelefon 3: 0xxxxxx6838E-posta 3: ysxxxxx@gmail.comDoğum tarihi 3: 16.May.2001Üniversiteni Seç 3.Yarışmacı: KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ4-) Yarışmacı Ad/Soyad: Bekir DxxxxşE-posta 4: exxxx@outlook.comCinsiyet 4: ERKEKTelefon 4: 0xxxxxx1738Doğum tarihi 4: 16.Kas.2001Üniversiteni Seç 4.Yarışmacı: BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ5-) TDK (Takım Destek Koçu): Ecem KxxxxluTelefon 5: 05xxxxx4416E-posta 5: exxxxxx@ozu.edu.trDoğum tarihi 5: 27.Oca.2001Cinsiyet 5: KADINÜniversiteni Seç 5.Yarışmacı: ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİTakımınızı anlatan video linki: https://www.youtube.com/watch?v=_TS32iVTAPIŞart ve koşulları kabul ediyorum: ✓ İşaretli
Yarışma Kurallarının 3. maddesinde, TAKIM OLUŞTURMA / TAKIM OLUŞTURMA KURALLARI bölümünde 3. sırada çok açık ve net belirtildiği üzere "YARIŞMACILARDAN EN AZ BİRİ KARŞI CİNSTEN OLMALIDIR" yani sizin takımınızda en az bir kadın üç erkek ya da üç erkek ve bir kadın yarışmacı olmak zorundadır.
TAKIM OLUŞTURMA / TAKIM OLUŞTURMA KURALLARI birinci sırada "Takımlar dört yarışmacı ve bir Takım Destek Koçundan (TDK) oluşacaktır" şeklinde yazılmıştır. Bu madde yarışmacı ve TDK'nın farklı kişiler olduğunu açıklamaktadır.
Takımınızın hiç bir eleme aşamasına ulaşamama sebebi takımınızın PEYK SERÜVEN yarışma kurallarına uymamasıdır.
Umarım siz ve takım arkadaşlarınız önümüzdeki yıl yapılması planlanan PEYK SERÜVEN'e yarışma kurallarına tam uyan bir takımla başvurursunuz.
Feyza hanım öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Ancak burada hala tarafınızdan büyük bir yanlış anlaşılma yaşandığını ve aklımızdaki şüphelerin bundan dolayı yaşandığını görüyorum. 26'sında gönderdiğimiz başvuru yazdığınız şekildeydi ve kurallara uymuyordu. Sonraki gün sizi aradığımızda TDK'yı değiştirmemi ya da yeni takım üyesi alabileceğimi kendi ağzınızla söylediniz. Bende takımda TDK olan arkadaşımızın kesinlikle yarışmak istemediğini bu nedenle değişiklik yapmamız gerektiğini ya da eğer izin yoksa buna yarışmadan çekilebileceğimizi söyledim. Siz bana süre dolmuş olsa da değişiklik yapabileceğimi söylediniz. Bende iki değişiklik yaptım ve 2 kız üyemiz ile başvurduk. Bu süreçte tekrar gönderdiğimiz başvuruda bir aksilik olmaması için sizi devamla aradım ve bana verdiğiniz "yanıt biz her şeyi görürüz sen mail olarak asan yeterli" oldu. Ancak az önce Serdar abi ve ekip üyelerinizle yaptığım konuşmada onların bizim sonraki başvurumuzdan hiç haberleri olmadığını ve bu nedenle bizim takımı yedeğe koyduklarını öğrenmiş oldum. Değişen üyelerden dolayı ben videomuzu da tekrar düzenledim ve yeni bağlantısını da mail içeriğine yazdım ama anladığım kadarıyla kimse bizim attığımız mailleri görmemiş. Değişikliği yaptığımda sitede başvuru ekranı açıktı siz başvuru ekranı yerine mailden göndermemi kendi ağzınızla söylemiştiniz. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Bizim ilk gönderdiğimiz kurallara uymayan takım başvuru videosu: https://www.youtube.com/watch?v=_TS32iVTAPI&t=50s
Bizim sonradan gönderdiğimiz bütün kurallara uygun takım başvuru videosu: https://www.youtube.com/watch?v=DOSm2AdzEsY